začátek dobrodružství
Kambodža, známá především bohatstvím svých přírodních zdrojů a hojnosti nejkvalitnější cukrové třtiny, která je ideální pro výrobu husté karamelové melasy tvoří základ všech našich Samai rumů.
Tyto možnosti však nikdo neprozkoumal. Naši zakladatelé a tým přivedli latinské tradice výroby rumu k jeho asijským kořenům a zahájili svou misi vytvořit první kambodžskou prémiovou palírnu.
Moang Darachampich (první „rum master distiller“) se společně s týmem vášnivých odborníků spojili k vytvoření vynikajícíh rumů, které dnes znáte!
‚Samai‘ – nová generace kambodžského ducha
Fine Dining experience
V roce 2014 se zakladatelé snažili vytvořit značku, která by reprezentovala jejich vizi nového ducha, který chtěli vyrábět. Zamilovali se do Kambodže a viděli potenciál vášnivé a podnikavé nové generace, která pracuje na lepší vizi své země.
Sdíleli stejné přesvědčení a hledali jméno, které by reprezentovalo potenciál a sny této nové generace.
Samai je khmerské slovo pro moderní, novou generaci, dívající se do budoucnosti. Nakonec se zrodily Samai rumy – první generace rumů v Kambodži.
prémiová kvalita, lidé a vášeŇ
Naším posláním je pozvednout a sdílet řemeslo destilace prémiových asijských lihovin po celém světě za použití vysoce kvalitních, místně pěstovaných surovin, inovací a vášně.
Samai rumy vyrábí tým pocházející z různých kultur s obrovským nadšením pro ručně vyráběné lihoviny.
Je to rum, na který mohou být Kambodžané hrdí. Rum, o který se se světem dělíme s hrdostí.